Cluistra Lease

Private lease

Met Cluistra Private Lease rijdt u in een nieuwe Hyundai of Mazda voor één vast maandbedrag. Zo hoeft u alleen nog maar te tanken en wij regelen de rest.

Het grote voordeel van leasen bij ons als dealer is dat u één adres heeft waar u alles kunt regelen, met heldere voorwaarden en een eigen persoonlijk aanspreekpunt.

Bekijk onze actieauto’s die wij speciaal voor u hebben ingekocht en laat u adviseren over de voordelen door onze adviseurs van deze zorgeloze vorm van autorijden.

Zakelijke lease

Cluistra Lease is ontstaan uit de gedachte u nog beter van dienst te kunnen zijn met het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij combineren, persoonlijke aanpak als regionale speler op de markt met een kundig leaseadvies vanuit jarenlange ervaring. Dit kan zowel een operationele- als een financial lease zijn.

Met onze meer dan veertigjarige ervaring als dealerbedrijf weten wij wat er speelt in de markt en kunnen wij flexibel inspelen op vragen vanuit uw bedrijf. Juist specifieke wensen vinden een uitdaging. Het door ons aangeleverde maatwerk voor mobiliteit zal u zeker aanspreken.

 

Bent u op zoek naar een daadkrachtige partner in mobiliteit. Iemand die u kundig adviseert voor een passende leaseoplossing dan bent u bij ons op het juiste adres.