Afspraak Cluistra Trakteert Actie


Cluistra Hyundai trakteert op een etentje!

We hebben er lang op moeten wachten maar binnenkort mogen we weer wat meer! De terrassen gaan weer open, en misschien mogen we wel weer uit eten. Nu is het nog even wachten en genieten van een thuisbezorgde maaltijd.

Als Hyundai dealer vindt Cluistra (met vestigingen in Nieuwegein en Veenendaal) lokale samenwerking met andere ondernemers heel belangrijk. Zij spelen dan ook met een vriendelijke actie in op de actualiteiten . Alle reden dus voor Cluistra om de omzet van de plaatselijke horeca te stimuleren met een gulle actie! Als ondernemers weten ze tenslotte: “alleen samen komen we er weer bovenop”. Het personeel van de vele lokale restaurants staat tenslotte te popelen om de gasten weer te verwennen met mooie gerechten en hen een gezellige avond te verzorgen.

In april beloont Cluistra elke klant die een afspraak maakt voor een proefrit of (lease) offerte voor een nieuwe of gebruikte Hyundai met een tegoed voor ‘Thuisbezorgd’. Een voorproefje voor zolang uit eten helaas nog niet mag. Bent u overtuigd van de unieke kwaliteiten en scherpe prijstelling van een nieuwe of gebruikte Hyundai dan belonen ze dit nog extra met een diner bon voor het hele gezin ter waarde van € 250,=! Gewoon in te wisselen bij uw favoriete gezellige restaurant.

Cluistra maakt waar wat velen al zeggen; “de vriendelijkste dealer in de regio”. Cluistra betaalt als dank uw gezellige etentje. De horeca ziet u als gast weer terug en samen met u zullen ze zorgen voor een heerlijke en gezellige culinaire avond. Laat u maar verrassen!

In Veenendaal hebben ze als voorbeeld restaurant Mucha geselecteerd; laat u door hen verrassen en zij betalen uw gezellige avondje. In Nieuwegein heeft Cluistra de samenwerking gezocht met Ristorante Pizzeria Vreeswijk. Dit Italiaanse restaurant zal u zeker niet teleurstellen. De rekening is voor Cluistra!

Download actievoorwaarden


Mijn gegevens

Uw gegevens worden gebruikt om aan uw aanvraag te voldoen. Gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden, tenzij dit nodig is om aan uw aanvraag te voldoen. Lees meer in ons privacy policy.

Autobedrijf Cluistra

persoonlijkwit
Professioneel dealerbedrijf met persoonlijke aandacht voor wensen van klant
hyundaiwit
40 jaar ervaring als Hyundai dealer en 5 Jaar Mazda dealer
mapwit
Centraal in Nederland