De nieuwe Hyundai Ioniq 5

Over de Hyundai IONIQ 5

Adembenemend mooi en geavanceerd: deze CUV verandert voor altijd de kijk op elektrische auto’s. Met zijn futuristische, conceptauto-achtige design en een uitgebreid gamma vooruitstrevende slimme technologie aan boord is de IONIQ 5 gemaakt om u verder te brengen – met ultrasnel opladen en een gestroomlijnd uiterlijk.

De toekomstige mobiliteit niet meer iets om naar uit te kijken, maar de realiteit van alledag met deze volledig elektrische CUV. In de IONIQ 5 is leefruimte bewegingsruimte. De vlakke vloer maakt diverse indelingen van het interieur mogelijk, om te reizen én om te ontspannen. Tevens is het interieur gemaakt van duurzame materialen, bijvoorbeeld ruwe materialen uit suikerriet voor de hemelbekleding, het tapijt en de stoelbekleding.

Zonnepanelen
Maximale efficiency: de zonnepanelen in de kap van de IONIQ 5 Project 45 gebruiken zonne-energie om de batterij op te laden voor de verwarming en airconditioning aan boord.

Technologie
Met zijn geavanceerde 44-inch head-up display geleidt het systeem u via de voorruit veilig over de weg. De IONIQ 5 is ook de eerste auto van Hyundai met autonome technologie van Level 2

Supersnel laden
De IONIQ 5 is een van de weinige auto’s in zijn segment met 800V batterijtechnologie. Het laadt ultrasnel op, presteert constant optimaal en is geoptimaliseerd voor gewicht en ruimte.

Mijn gegevens

Uw gegevens worden gebruikt om aan uw aanvraag te voldoen. Gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden, tenzij dit nodig is om aan uw aanvraag te voldoen. Lees meer in ons privacy policy.

Autobedrijf Cluistra

persoonlijkwit
Professioneel dealerbedrijf met persoonlijke aandacht voor wensen van klant
hyundaiwit
45 jaar ervaring als Hyundai dealer en 5 Jaar Mazda dealer
mapwit
Centraal in Nederland