Cluistra Lease

Private lease

Met Cluistra Private Lease rijdt u in een nieuwe Hyundai of Mazda voor één vast maandbedrag. In het vaste maandbedrag zijn de kosten voor onderhoud, reparatie, verzekeringen (WA plus Casco) pechhulp, vervangend vervoer na 48 uur en wegenbelasting inbegrepen. Behalve de brandstof regelt Cluistra Lease alles !

Het grote voordeel van leasen bij ons als dealer is dat u één adres heeft waar u alles kunt regelen, met heldere voorwaarden en een eigen persoonlijk aanspreekpunt.

Bekijk onze actieauto’s die wij speciaal voor u hebben ingekocht en laat u adviseren over de voordelen door onze adviseurs van deze zorgeloze vorm van autorijden. Private lease nu een Mazda of Hyundai bij Cluistra en ervaar onze service.

Zakelijke lease

Cluistra Lease is ontstaan uit de gedachte u nog beter van dienst te kunnen zijn met het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij combineren, persoonlijke aanpak als regionale speler op de markt met een kundig leaseadvies vanuit jarenlange ervaring. Dit kan zowel een operationele- als een financial lease zijn.

Met onze meer dan veertigjarige ervaring als dealerbedrijf weten wij wat er speelt in de markt en kunnen wij flexibel inspelen op vragen vanuit uw bedrijf. Juist specifieke wensen vinden een uitdaging. Het door ons aangeleverde maatwerk voor mobiliteit zal u zeker aanspreken.

 

Cluistra Lease is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten.