Nieuws

Nieuws

Image
Cluistra dak zonnepanelen

Cluistra investeert in zonnepanelen

Recentelijk heeft Cluistra Nieuwegein, dealer van Hyundai en Mazda, het gehele dak van het bedrijfspand vol laten leggen met zonnecellen. Maar liefst 500 stuks en die leveren ruim 150 kilowatt stroom. Deze stroom kan volledig gebruikt worden voor het eigen bedrijf.

Cluistra nieuws

Nieuws van Autobedrijf Cluistra Nieuwegein: blijf op de hoogte!

Autobedrijf Cluistra in Nieuwegein is uw ervaren Hyundai en Mazda dealer met de meest uitgebreide service. De laatste jaren is de autowereld volop in beweging. Dit kunnen we uiteraard alleen al zien aan de flinke toename van hybride en elektrische auto’s op de weg en in de showroom. Veel nieuwe modellen maken hun intrede, maar er zijn ook oudere modellen waarvan een heel nieuwe generatie indruk gaat maken op de Nederlandse wegen. Kortom, over de automarkt is altijd wel iets interessants te ontdekken! Autobedrijf Cluistra in Nieuwegein deelt de beste, leukste en meest aantrekkelijke nieuwtjes met u.

Op de hoogte van het laatste automotive nieuws

Met Autobedrijf Cluistra blijft u altijd eenvoudig op de hoogte van het laatste automotive nieuws. Wij delen al het nieuws met u via de website, maar wij bieden u ook tips en handige adviezen om meer uit uw voertuig te halen. Als Hyundai en Mazda dealer zorgen wij er uiteraard voor dat wij zelf altijd op de hoogte zijn van het actuele automotive nieuws en de laatste trends op de automarkt. Via onze website houden wij u ook graag op de hoogte, zodat u niets meer hoeft te missen uit de automotive branche.

Ontdek ook de beste Mazda en Hyundai acties!

Ook wanneer u interesse heeft in de aankoop van een Mazda of Hyundai is het zeker de moeite waard om het nieuws van Autobedrijf Cluistra in Nieuwegein te volgen. Wij delen hier namelijk ook de beste acties en aanbiedingen met u, zodat u optimaal kunt besparen. Heeft u naar aanleiding van één van onze nieuwtjes nog vragen of wilt u meer informatie en advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.