Persoonlijk & flexibel: Cluistra Lease!

Persoonlijk & flexibel: Cluistra Lease!

Bent u op zoek naar een betrouwbare, flexibele partner die persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan? Maak dan kennis met Cluistra Lease en ervaar onze aanpak!

Cluistra Lease startte een jaar geleden met als doel om flexibeler in te kunnen spelen op de wensen van de (zakelijke) klanten. Voor zowel private lease als zakelijke (full) operational lease zijn wij de aangewezen gesprekspartner waarbij onze kracht zit in het letterlijk en figuurlijk ‘dichtbij zijn’. Wat wij daar mee bedoelen? Op het gebied van mobiliteit kan de klant bijvoorbeeld alles regelen op het vertrouwde (dealer)adres. Maar ook bij onverwachte gebeurtenissen gedurende de looptijd van het contract (zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of het verlies van een baan) proberen wij zo goed mogelijk mee te denken teneinde een passende oplossing te vinden.

Overigens kunt u niet alleen voor een Hyundai of Mazda bij Cluistra Lease terecht. Wij hebben ook veel andere merken in ons wagenpark. Het totaal ontzorgen op mobiliteitsgebied is daarbij ons speerpunt. Zo kunnen wij zakelijke klanten van dienst zijn door het beheer en de administratie van het wagenpark over te nemen. Korte lijnen, klantgericht denken en flexibiliteit zijn daarbij de kernwoorden van Cluistra Lease.

Cluistra Lease onderhoudt ook intern korte lijntjes met het gelijknamige autobedrijf. Voordeel daarvan is dat we snel kunnen schakelen en dat er bijvoorbeeld altijd wel een geschikte voorloop-auto beschikbaar is. Ook verhuur voor een (zeer) korte periode is mogelijk. Onze leasespecialist Ronald Diks bezoekt u graag. Tijdens een persoonlijk gesprek licht hij dan kort en helder de voordelen van Cluistra Lease toe.

Kijk voor onze actietarieven op onze speciale website www.cluistralease.nl

Deel dit bericht met uw netwerk

Autobedrijf Cluistra

persoonlijkwit
Professioneel dealerbedrijf met persoonlijke aandacht voor wensen van klant
hyundaiwit
45 jaar ervaring als Hyundai dealer en 5 Jaar Mazda dealer
mapwit
Centraal in Nederland