Mazda EV

Groot Nieuws!! Vanaf nu bij ons te bestellen! OP=OP

GROOT NIEUWS: DE 100% ELEKTRISCHE CROSSOVER VAN MAZDA.

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit, de Mazda MX-30. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. Net als de Skyactiv-X motor die verkrijgbaar is op de Mazda3 en Mazda CX-30, bewijst deze elektrische crossover dat bewust en plezierig rijden samen kunnen gaan.

De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap onderstreept.

Er is maar één ding minder groot aan de Mazda MX-30 en dat is de prijs. De Mazda MX-30 is als zeer rijk uitgeruste First Edition verkrijgbaar voor € 33.990. En omdat de bijtelling 8% is, profiteer je in 2020 van een bijtelling vanaf € 82 per maand.

Verkrijgbaar als complete First Edition

De Mazda MX-30 is verkrijgbaar als First Edition met een zeer rijke uitrusting. Met onder andere: 18-inch lichtmetalen velgen, adaptieve LED-verlichting, privacyglass op zijruiten en achterruit, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, climate control, projectie van de belangrijkste rijinformatie op de voorruit en stoelverwarming voor.

Daarnaast beschikt de Mazda MX-30 over een breed scala aan veiligheidssystemen als radar cruise control, dodehoeksdetectie, achteruitrijcamera en een rijbaanassistent. En de elektrische crossover is een echte connected car die je op afstand kunt bedienen en controleren.

Wil je als eerste in de Mazda MX-30 rijden? Wacht niet te lang en bestel hem nu.
Deel dit bericht met uw netwerk

Autobedrijf Cluistra

persoonlijkwit
Professioneel dealerbedrijf met persoonlijke aandacht voor wensen van klant
hyundaiwit
40 jaar ervaring als Hyundai dealer en 5 Jaar Mazda dealer
mapwit
Centraal in Nederland