Cluistra introduceert: de vernieuwde Mazda MX-5

Voor het nieuwe modeljaar 2018 wijzigt Mazda enkele details van de MX-5. De kleine aanpassingen gelden voor zowel de open tweezitter met softtop als de versie met inklapbare hardtop.

Mazda introduceert nieuwe lakkleuren voor de tweezitter. De tinten Soul Red Crystal, Eternal Blue en Snowflake White Pearl zijn nieuw in het programma, terwijl Machine Gray voortaan ook op de softtop-versie verkrijgbaar wordt. Voor de RF gedoopte variant met inklapbare hardtop is het nu mogelijk om hem met een tweekleurig zwart dak te bestellen.

Verder geeft de fabrikant de MX-5 meer geluidsisolatie mee, zodat de tweezitter stiller is dan voorheen. Ook zijn de meters beter afleesbaar en behoort stoelverwarming tot de standaarduitrusting. Daarnaast zorgen kleine aanpassingen aan schokdempers en stuurbekrachtiging voor een nog scherper rijgedrag. Specifiek voor de GT-M geldt dat grootlicht assistent nu standaard is. De varianten TS en TS+ zijn voortaan ook met de 160 pk sterke 2.0-benzinemotor leverbaar. De krachtbron was tot op heden alleen voorbehouden aan de GT-M. De vernieuwde MX-5 is per direct te bestellen. De uitvoering met softtop is er vanaf € 31.990,-. De RF staat genoteerd voor € 35.690,-.

Limited Edition: Sakura

Overigens bieden we tijdelijk een nieuwe speciale versie van de MX-5 aan, die ‘Sakura’ is genaamd. Dit exclusieve model op basis van de TS+ met 1.5-motor (131 pk) wordt in een oplage van 25 stuks op de Nederlandse markt aangeboden. Hij valt op door zijn kersenrode softtop en nappa lederen interieur. Tevens zijn 16 inch lichtmetalen velgen in ‘Bright Dark’, parkeersensoren achter, en een BOSE-audiosysteem standaard. De limited edition kost € 36.590,-, inclusief metallic lak, genummerde badge en dito sleutelhanger.


Deel dit bericht met uw netwerk

Autobedrijf Cluistra

persoonlijkwit
Professioneel dealerbedrijf met persoonlijke aandacht voor wensen van klant
hyundaiwit
40 jaar ervaring als Hyundai dealer
mapwit
Centraal in Nederland