CLUISTRA INVESTEERT IN ZONNEPANELEN

Recentelijk heeft Cluistra Nieuwegein, dealer van Hyundai en Mazda, het gehele dak van het bedrijfspand vol laten leggen met zonnecellen. Maar liefst 500 stuks en die leveren ruim 150 kilowatt stroom. Deze stroom kan volledig gebruikt worden voor het eigen bedrijf.

Cluistra Nieuwegein investeert dus ondanks de economisch bijzondere periode in een duurzame uitbreiding van het bedrijf. Vol vertrouwen in de toekomst, waarin elektrische aandrijving en waterstof aangedreven voertuigen een belangrijk deel gaan uitmaken van het wagenpark.

‘Vanzelfsprekend worden deze auto’s afgeleverd met een volle accu. Dit betekent bijvoorbeeld voor een Hyundai KONA dat de nieuwe auto een actieradius heeft van 484 km! Op dit moment levert Cluistra Nieuwegein al de Hyundai IONIQ en KONA alsmede de Mazda MX-30 met volledige elektrische aandrijving’, aldus Gert Cluistra.

Cluistra Nieuwegein investeert dus ondanks de economisch bijzondere periode in een duurzame uitbreiding van het bedrijf. Vol vertrouwen in de toekomst. Een toekomst waarin elektrische aandrijving en waterstof aangedreven voertuigen een belangrijk deel gaan uitmaken van het wagenpark.

Deel dit bericht met uw netwerk

Autobedrijf Cluistra

persoonlijkwit
Professioneel dealerbedrijf met persoonlijke aandacht voor wensen van klant
hyundaiwit
40 jaar ervaring als Hyundai dealer en 5 Jaar Mazda dealer
mapwit
Centraal in Nederland