Hyundai Cluistra bestaat 40 jaar!

Op 1 april bestaat autobedrijf Cluistra al weer 40 jaar! Joop Cluistra, destijds de trotse eigenaar van een dorpsgarage met tankstation in Vreeswijk (gemeente Nieuwegein), wist het in februari 1979 zeker: Hyundai zou een groot en succesvol merk worden.

Anno 2019 is Joop Cluistra al lang gepensioneerd (nu 82 jaar oud). Echter, nog steeds is hij onder de indruk van de ambitie en gedrevenheid van Hyundai. Een automerk dat in 1979 voorzichtig de eerste stap op Europese bodem zette, maar nu – vier decennia, bij de grootste automerken van de wereld behoort. Ook Autobedrijf Cluistra is gegroeid en heeft zich verder ontwikkeld. Directeur Gert Cluistra verwoordt het als volgt: “Wij zijn van een universeel garagebedrijf met drie personeelsleden uitgegroeid tot een dynamisch autobedrijf met vestigingen in Nieuwegein en Veenendaal.” In april bestaat het familiebedrijf 40 jaar. En dat wordt gevierd met de zonen van Joop en zijn vrouw Ina: Gert en Jan Cluistra en hun 25 personeelsleden.

“Cluistra is een dynamisch en klantgericht autobedrijf”, zegt directeur Gert Cluistra die in 1993 in de zaak is gekomen en in 1999 zijn broer Jan naast zich kreeg. “Ons pand is modern, onze werkprocessen eigentijds. Onze contacten met onze klanten zijn echter nog net zo vertrouwd en familiair als vroeger. Onze vader wist veertig jaar geleden de eerste klanten over de streep te trekken om het toen nog onbekende Koreaanse merk Hyundai te gaan rijden met een uitgekiende service en betrokkenheid. Hij maakte rijdende ambassadeurs. Je kwam bij Cluistra nooit stil te staan was toen al een gevleugelde uitspraak. Klanten waren tevreden en vooral onder de indruk van de prestaties van hun Hyundai en de uitgebreide service van Cluistra. Wie jarig was ontving van ons een handgeschreven verjaardagswens. Die felicitaties sturen we trouwens nog steeds – zo’n 200 per maand. Klanten zijnnog altijd ons ambassadeurs en daar zijn we zuinig op”.

Deel dit bericht met uw netwerk

Autobedrijf Cluistra

persoonlijkwit
Professioneel dealerbedrijf met persoonlijke aandacht voor wensen van klant
hyundaiwit
45 jaar ervaring als Hyundai dealer en 5 Jaar Mazda dealer
mapwit
Centraal in Nederland